MINIMUFFINS MED MARSHMALLOWS, COOKIE DOUGH OCH NON STOP (ca 12st)
50 g smör
50 g smör
1 dl mjölk
1 ägg
0,75 dl strösocker
0,75 dl strösocker
0,5 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk kakao
0,5 nypa salt
0,5 nypa salt
1 dl minimarshmallows
1 dl non stop
valfri mängd cookie dough
1. Sätt ugnen på 200ºC (varmluft: 175ºC)
2. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.
3. Smält smöret och häll i mjölken.
4. Rör i smörblandningen i resten av smeten.
5. Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd ned det i smeten.
2. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.
3. Smält smöret och häll i mjölken.
4. Rör i smörblandningen i resten av smeten.
5. Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd ned det i smeten.
6. Tillsätt kakao, marshmallows och non stop.
7. Ställ minimuffinsformar på en plåt (om du inte har en plåt för minimuffins) och fyll dem med smet upp till 2/3.
8. Tryck i en bit cookie dough i varje form så långt ned att den täcks helt av smet.
9. Grädda 12-15 minuter i mitten av ugnen.
10. Låt muffinsarna svalna på galler (eller på plåten om du använt en muffinsplåt) under bakduk.
10. Låt muffinsarna svalna på galler (eller på plåten om du använt en muffinsplåt) under bakduk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar