måndag 13 augusti 2012

chokladfrosting

Det här receptet fick jag av min svärmor för ett tag sen, men glömde helt bort det och testade det först ikväll. NOM säger jag bara! Hur gott som helst! Min frosting blev ganska rinnig efter att jag haft i den mängd florsocker som står i receptet, så det behövs eventuellt lite mer än 4dl. Har ställt in den i kylen för att få den att bli lite extra fast, det brukar funka. Bild kommer när jag har hunnit baka muffins att spritsa frostingen på, dvs senast imorgon. Idag vet jag inte riktigt vad som hände med tiden, för jag hann absolut inte med allt jag skulle. Nån måste helt enkelt ha snott några timmar från min dag! ;)
 
CHOKLADFROSTING
200g cream cheese
60g smör (rumstempererat)
4msk kakao
2tsk kaffe
ca 4dl florsocker

1. Vispa creamcheese och smör fluffigt.
2. Tillsätt kakaon och kaffet.
3. Tillsätt florsocker tills frostingen är riktigt fast.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar